Titon 150 V-Monteret Batteri

Anton / Bauers premium Titon-batterier, der er bygget til at modstå strenge brug af udsendelser, er det robuste og pålidelige valg for kamerateams live på scenen. Gå aldrig glip af skuddet – for at indfange nyheder eller større sportsbegivenheder, hvor udstyrssvigt ikke er en mulighed, leverer Titon 10A med konstant pålidelig 14,4 V strøm og flere niveauer af beskyttelse til dit kritiske udstyr.

  • 238Wh, 156Wh or 92Wh lithium-ion battery
  • Gold-Mount or V-Mount options
  • 10A continuous draw (20A peak, 75A inrush)
  • D-Tap combined output and charging port
  • High-speed 5V USB port
  • Built-in LCD fuel gauge shows runtime and charge capacity

Call for price

SKU 8675-0138 Category Tag

Kraftig .. Pålidelig .. Holdbar ..
Kør kameraer, skærme, lys og meget mere

Titon-batterier, der fås i 90Wh eller 150Wh med V-Mount eller Gold Mount-optioner, er konstrueret til at være arbejdsheste løsning til tv-besætninger ved krævende opgaver. De kraftfulde 14,4 V batterier leverer en jævn 10A forsyning med reguleret strøm til at køre kameraer og tilbehør uden frygt for nedlukning af udstyr på det kritiske tidspunkt sammen med avancerede elektriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte vigtige data, så du kan være sikker på at få skudt.

Avanceret kommunikation.
Nøjagtige oplysninger, du kan stole på.

Brug den indbyggede baggrundsbelyste LCD-skærm eller din kamerasøger til at se med det samme – helt ned til minut – nøjagtigt hvor meget køretid der er tilbage. Anton / Bauers smarte teknologi beregner alt, der får strøm – selv enheder, der drives af USB med høj hastighed og D-TAP – hvilket giver dig frihed til at fokusere på handlingen foran dit kamera.

Lufttransport sikker.
Pålidelig kraft, du kan tage overalt.

Ryddet til start. Titon-batterier er sikkerhedscertificerede til at overholde UN38.3 IATA-litiumionbatteri bestemmelserne. Uafhængig test af sikkerheds laboratorier bekræfter, at Titon opfylder de strenge FN-regler og er bygget til den højeste standard. Lettere og slankere end standard 14 V batterier, men bygget til at modstå livet på vejen, Titon er klar til at gå, uanset hvor historien fører dig.

Udholdenhed testet for action nyheder.
Kraft og ydeevne, når det tæller.

Titon-batterierne er designet til at udføre de hårdeste opgaver og er det kompakte, pålidelige og rejsesikre valg, når du har brug for at tage billedet første gang – hver gang! Højkvalitets Celler i en robust sag sikrer ensartet strøm til de mest krævende brugere i temperaturer fra -20C til 60C (-4F til 140F). Uanset hvor du har brug for det, med Titon har du magten.

Producent

Anton/Bauer

Type

V-Mount

Vælg Mount type

V-Mount

Select your currency
DKK Danish krone
EUR Euro

Subscribe to our newsletter