Titon Base

Call for price

SKU 8675-0169 Category Tag

Titon Base er et 68Wh bærbart el-hub designet til at levere timevis mere driftstid end forbrugerbatterierne, der leveres med kameraer i en let, rejsevenlig form. Kør Blackmagic Pocket Cinema-kameraer, Sony A7, Canon 6D eller lignende kamerasystemer i længere tid end noget andet Base-batteri. Base monteres under kameraet for at skabe en perfekt afbalanceret base sikkert væk fra kamerakontrol. Quick-release-pladen og de integrerede ¼ ”-20-monteringer gør det muligt hurtigt at frigøre Titon Base fra dit kamera og montere på et stativ eller kamerastøtte med et enkelt klik for hurtig bevægelse i hånden.

  • 68Wh, lithium-ion battery
  • 8A continuous draw
  • 1 1/8” (29mm) slim
  • 3 x P-Tap output/charging ports
  • 5V 2A USB port with Apple-ID for fast charging
  • Built-in LCD fuel gauge shows runtime and charge capacity
  • Quick release plate with ¼”-20 mount

Let, kompakt strømfordelingsnav.
Kør kameraer, skærme, sendere og mere
Den kraftfulde og alligevel tynde og lette Titon Base leverer 68Wh konstant strøm til at køre DSLR, spejlløse og småformede lommebiografkameraer i timevis. Titon Base er et enkelt letvægtskompakt strømnav med brugerdefinerede batterikabler designet til førende kameraer. Titon Base kører kameraer mere end fem gange længere end de medfølgende standardbatterier, der leveres, så du kan forblive hurtig og smidig. Tre P-Tap-porte og en højhastigheds-USB-port leverer pålidelig premium-strøm til kameratilbehør, herunder skærme og trådløse sendere eller endda et boost til din telefon i slutningen af ​​en lang dag.

Monteringsplade til hurtig frigørelse.
Skift din optagestil på et øjeblik.
Bedre forbundet. Monter kameraer på Titon Base på et øjeblik, og slip det på et øjeblik med den indbyggede hurtigudløsningsplade, der giver problemfri overgang fra monteret til håndholdt optagelse. Integrerede ¼ ”-20 indsatser gør det muligt at montere Titon Base sikkert under dit kamera og montere på et stativ, kardan eller andet kamerastøtte, der perfekt placerer tyngdepunktet for at skabe en afbalanceret kamerarig, der er lettere at betjene.

Avanceret LCD-brændstofmåler ombord.
Bekræft den resterende køretid til minut et øjeblik.
Viden er magt. Med Titon Base er der ikke noget gættet, den indbyggede LCD-brændstofmåler viser den resterende driftstid for dit kamera og enhver anden tilsluttet enhed ned til minut og batteriets opladningsniveau, når det ikke er tilsluttet. Bekræft batteristatus på et øjeblik, så du kan fokusere din opmærksomhed på handlingen foran kameraet.

Vælg Mount type

V-Mount

1_base-one-sheet

Download

Select your currency
EUR Euro

Subscribe to our newsletter