Titon Micro 90 Gold Mount

Call for price

SKU 8675-0164 Category Tag

Når størrelse og vægt er kritisk, men kraften er altafgørende, leverer Titon Micro den udvidede effekt, du har brug for til at køre filmkameraer og spejlløse systemer i timevis i det mindste 14,4 V batteri nogensinde fra Anton / Bauer. Med en konsekvent pålidelig 10A kontinuerlig strøm vil Titon Micro 150 drive en RØD Komodo i over tre timer eller køre kameraer inklusive Canon C100 og Sony a7R i over 18 timer, med Dual Micro Plate-driftstiden kan fordoble og tillade hot-swapping at give kontinuerlig kraft – perfekt til at fange en hel dag med action og eventyr uden for nettet.

  • 47Wh, 94Wh or 140Wh lithium-ion battery
  • Gold-Mount or V-Mount options
  • 47Wh 8 A continuous draw
  • 94Wh and 140Wh 10 A continuous draw
  • P-Tap combined output and charging port
  • High-speed USB port
  • One touch LED fuel gauge shows battery status

Ultrakompakt, letvægtsbatteri.
Kør kameraer, skærme, lys og meget mere
Giv det bredeste udvalg af produktionsudstyr med et alsidigt mikrobatteri. Fås i Gold-Mount eller V-Mount optioner, den kompakte mikroform optager plads i dit tilfælde og supplerer perfekt kameraer som Canon C100 eller Sony Alpha spejlfri rækkevidde. P-Tap-porten og en USB-port – med integreret Apple ID til hurtig opladning – giver strøm til kameratilbehør, herunder skærme, LED-lyspaneler, sendere, følgefokus eller et velkomstboost til din telefon eller tablet i slutningen af ​​en lang dag.

Intelligent 5-trins LED-brændstofmåler.
Batteristatus bekræftet ved et tryk på en knap.
Planlæg at skyde ned til minut uden pludselige nedlukninger. Titon Micro viser batteristatus med et enkelt tryk på knappen på den indbyggede intelligente 5-trins LED-brændstofmåler, og kompatible kameraer kan vise den resterende driftstid i minutter i søgeren, hvilket giver kameraoperatører frihed til at fokusere på handlingen foran kameraet.

Mikroplade med dobbelt batteri.
Dobbeltkørsel i halv størrelse.
Kontinuerlig hot swap-optagelse. Opret op til 300Wh strøm i samme rum som et 14V-batteri i almindelig størrelse med den valgfri mikroplade til dobbeltbatteri. To kraftige Titon Micro-batterier kan monteres sammen og udskiftes varmt for at give kontinuerlig optagelse hele dagen uden at skulle slukke for at skifte batteri.

1_titon-micro_one-sheet

Download

Select your currency
DKK Danish krone
EUR Euro

Subscribe to our newsletter